Az ügynökségről

A Heureka Music Agency zenei ügynökség jelenlegi formájában 2014 óta működik. Alapvető profilja a zenei produkciók közvetítése, de foglalkozik különböző stílusú és volumenű produkciók összeállításával, színpadra-, képernyőre-, rendezvényre vitelével. A palettán megtalálhatók különböző zenei stílusok a klasszikustól a balkáni dzsesszen át a popos swingig, a három-négy fős formációktól a szimfonikus zenekari felállásokig.

Az ügynökség megálmodója és vezetője, Lombos Pál, maga is hivatásos zenész, klasszikus zenei master diplomáját 2006-ban szerezte nagybőgő szakon, később számos különböző könnyűzenei stílusban is sikerrel próbálta ki magát, amely során egyike lett a viszonylag ritka slap technika művelőinek. A zenei pályafutásával párhuzamosan folyamatosan működött közre szervezőként, számos zenekart alapított és vitt sikerre, így végül közel 20-éves zenekari-, koncert- és rendezvényszervezői tapasztalattal a háta mögött alapította meg ezt a zenei produkciós irodát.

Ezek alatt az évek alatt Pali zenészként dolgozott együtt Hollerung Gáborral, Havasi Balázzsal, Roby Lakatossal, Sting-gel, bejárta a világ legnívósabb koncerttermeit különböző nagyzenekari formációkkal a New York-i Carnegie Hall-tól a Hong Kong-i Operáig. Volt alkalma belülről látni a legnagyobb művészek produkcióinak felépítését, mesterfogásait, rengeteg tapasztalatot szerzett a művészi szórakoztatás terén.

Számos közéleti személyiség előtt játszott felkérésre zenekaraival protokollvacsorákon, rendezvényeken, koncerteken. Az utóbbi 16-év magyar miniszterelnökei, köztársasági elnökei, az amerikai és az izraeli nagykövet, a Forma 1-es pilóták, több mamutvállalat elnöksége élvezhette előadásukat, egészen a több tízezres tomboló fesztiválközönségig.Azonban azzal is tisztában van, hogy hosszú út vezet idáig.

A Heureka Music Agency alapításakor az ügynökség hitvallása az volt, hogy olyan tehetséges és profi magyarországi zenészeket, zenekarokat karoljon fel, akik hozzáértő támogatással, menedzsmenttel kiemelkedően magas színvonalú produkciókat hívhatnak életre.

Stratégiája, hogy kizárólag olyan zenészekkel és zenekarokkal dolgozik együtt, akik az elmúlt évtized során bizonyították hitelességüket és egyediségüket itthon és külföldön egyaránt világszínvonalú koncertjeikkel, előadásaikkal.

Célkitűzései közé tartozik az innovatív zenei ötletek megvalósítása, kelet-európai zenei tradíció kamatoztatása nemzetközi színtéren, valamint a crossover műfaj népszerűsítése a hazai és külföldi piacon egyaránt.